Preguntes freqüents

Volem donar resposta a tots els dubtes que puguis tenir.

També pots indicar-nos el teu telèfon i nosaltres et truquem.

QUIN COST TÉ L'EQUIP D'OSMOSIS PER SUBSCRIPCIÓ?

La instal·lació és gratuïta, la quota de l'equip d'osmosis per subscripció és de 19,90€ mensuals, aquesta quota inclou el manteniment. També hi ha l'opció d'escollir el pagament anual, la quota són 218,90€ anuals, amb aquesta opció t'estalvies una mensualitat.

QUAN I COM S'INSTAL·LA L'EQUIP?

Una vegada rebem la petició de subscripció, contactarem per programar la instal·lació de l'equip en un termini de 24/48 hores. El nostre servei tècnic es desplaçarà a la teva vivenda el dia i hora acordat i en una horeta tindràs l'equip funcionant. L'ósmosis s'instal·la sota la pica, amb una aixeta addicional per on es subministrarà l'aigua tractada. Per instal·lar l'aixeta s'ha de fer un petit forat a la pica.

HI HA LÍMIT EN EL CONSUM D'AIGUA?

El límit el poses tu, pots consumir tota l'aigua que necessitis.

SI EM TRASLLADO DE VIVENDA QUÈ HAIG DE FER?

Si et canvies de vivenda ens ho comuniques i nosaltres ens ocupem del trasllat de l'equip, el desinstal·lem i l'instal·lem al nou domicili, sense cap cost addicional.

HI HA PERMANÈNCIA?

No, tu decideixes la permanència. En el moment que vulguis cancel·lar la subscripció només ens has d'avisar i en un termini de 24/48 hores desinstal·lem l'equip.

I SI AMB EL TEMPS VULL COMPRAR UN EQUIP D'ÓSMOSIS?

En la subscripció hi ha l'opció a compra. És una bona opció per provar l'equip i quan decideixis el compres.

HAIG DE PORTAR ALGUN TIPUS DE CONTROL DE L'EQUIP D'ÓSMOSIS PER SUBSCRIPCIÓ?

No, no t'has de preocupar de res. Nosaltres ens ocupem de tot. Quan s'hagi de fer el canvi de filtres contactarem per programar el manteniment. Així de senzill.

Subscriu-te al nostre butlletí informatiu

Et sorprendrà!

>