En compliment amb el deure informació recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web , us informa del següent :

  • Denominació social: Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L.
  • NIF: B65229650
  • Domicili: Ctra. Castellar 438 1r, 08227 - Terrassa (Barcelona)
  • Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Tom 41618, foli 19, secció , full número B390998, inscripció 1

Amb els límits establerts a la llei, Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les vostres pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet de Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L. no podeu controlar. Per tant, Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L. o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial haurà de comptar amb el consentiment exprés de Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L. ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de aquestes dades us informem que, mitjançant l'emplenament dels presents formularis, les vostres dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Serveisolar i renovables d'alta eficiència, S.L. per tal de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-vos de les millores del lloc web.

Us informem també que tindreu la possibilitat en tot moment d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les vostres dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: hola@sirde.cat o a l'adreça : Ctra. Castellar 438 1r, 08227 - Terrassa (Barcelona).

REV: 20.3009

>